Podávejte s červeným zelím doplněným sladkými kaštany.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!4
Osušte plátky masa a rozložte jej vedle sebe, ochuťte solí a pepřem. Nakrájejte Leerdammer Delacrème na slabé plátky a smíchejte ho s hořčicí, piniovými oříšky a vše dejte na maso. Zarolujte maso do rolád a spíchněte špejlí. Rozehřejte v pánvi olej a rychle osmahněte rolády z obou stran. Sceďte třešně a šťávu si nechte stranou. Přidejte 100ml šťávy z třešní a hovězí vývar k roládám, přiveďte k varu a poduste 60-70 minut. Omyjte a oloupejte brambory, nakrájejte je na malé kostky. Vložte kostky do rozehřátého oleje a osmažte je dozlatova a křupava. Přidejte brusinky a třešně k roládám a krátce prohřejte. Omáčku dochuťte solí, pepřem a zbytkem hořčice a nakonec ji zahustěte jíškou pro tmavé omáčky. Osolte osmažené brambory a obložte je roládami a omáčkou.
4 hovězí plátky
150g Leerdammer Delacrème
sůl, čerstvě mletý pepř
1-2 lžíce středně pálivé hořčice
1 lžíce nasekaných piniových oříšků
2 lžíce rostlinného oleje
1 sklenice třešní (425ml)
hovězí vývar (500ml)
600g brambor
50g sušených brusinek
tmavá jíška
Odeslat e-mailem nákupní seznam
Podávejte s červeným zelím doplněným sladkými kaštany.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!