Podávejte ozdobené libovolnými bylinkami.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!La Dolce Vita se „středomořskými rajčátky“.
4
Rozkrojte na polovinu papriky, omyjte je a nakrájejte na proužky. Omyjte cukety a nakrájejte je na plátky. Nakrájejte na plátky cibuli a Chorizo na kostky. Leerdammer s rajčaty a bazalkou nakrájejte také na proužky. Opečte po částech papriky, cukety a cibuli na rozpáleném oleji v žáruvzdorné pánvi. Vmíchejte Chorizo. Rozšlehejte vejce s trochou soli, pepře a kajenského pepře a zalijte zeleninovou směs. Nyní pečte v předehřáté troubě při teplotě 180°C (plynová: stupeň 3, horkovzdušná trouba: 160°C) a nechte pěkně zatáhnout na 30-40 minut.
130g Leerdammer s rajčaty a bazalkou
1 žlutá a červená paprika
2 cukety
2 cibule
100g Choriza
4 lžíce olivového oleje
10 vajec
čerstvě mletý pepř
kajenský pepř
Odeslat e-mailem nákupní seznam
Podávejte ozdobené libovolnými bylinkami.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!