Zpět na Recepty

La Dolce Vita se „středomořskými rajčátky“.

Zeleninová omeleta s klobáskou Chorizo
  • Ohodnotit recept

  • 40 Minut

  • Lehké

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Zeleninová omeleta s klobáskou Chorizo

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Večeře

Instrukce:

Rozkrojte na polovinu papriky, omyjte je a nakrájejte na proužky. Omyjte cukety a nakrájejte je na plátky. Nakrájejte na plátky cibuli a Chorizo na kostky. Leerdammer s rajčaty a bazalkou nakrájejte také na proužky. Opečte po částech papriky, cukety a cibuli na rozpáleném oleji v žáruvzdorné pánvi. Vmíchejte Chorizo. Rozšlehejte vejce s trochou soli, pepře a kajenského pepře a zalijte zeleninovou směs. Nyní pečte v předehřáté troubě při teplotě 180°C (plynová: stupeň 3, horkovzdušná trouba: 160°C) a nechte pěkně zatáhnout na 30-40 minut.

Ingredience

  • 130g Leerdammer s rajčaty a bazalkou

  • 1 žlutá a červená paprika

  • 2 cukety

  • 2 cibule

  • 100g Choriza

  • 4 lžíce olivového oleje

  • 10 vajec

  • čerstvě mletý pepř

  • kajenský pepř

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Podávejte ozdobené libovolnými bylinkami.

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

3 Podobné recepty

  • Gratinovaná cuketa

    Gratinovaná cuketa

    40 Minut

    Náročné

  • Toskánské vepřové kotlety

    Toskánské vepřové kotlety

    30 Minut

    Lehké

  • Zelená omeleta

    Zelená omeleta

    15 Minut

    Lehké

#ENJOYIT