Zpět na Recepty

Vepřové potkává Toskánsko!

Toskánské vepřové kotlety
  • Ohodnotit recept

  • 30 Minut

  • Lehké

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Toskánské vepřové kotlety

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Oběd

Instrukce:

Omyjte vepřové kotletky, osušte je a dochuťte solí a pepřem. Omyjte rajčata a nakrájejte je na kostičky. Smíchejte rajčatové kostky s olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem. Nakrájejte Leerdammer s rajčaty a bazalkou na proužky. Navrch kotletek dejte plátek parmské šunky, rajčatové kostky a plátek Leerdammer s rajčaty a bazalkou. Umístěte plátky na pánev pokrytou pečicím papírem a zapékejte je asi 15 minut v předehřáté troubě při teplotě 180°C (plynová: stupeň 3, horkovzdušná trouba: 160°C)

Ingredience

  • 130g Leerdammer s rajčaty a bazalkou

  • 4 vepřové řízky na minutky (à ca. 80 g)

  • sůl

  • čerstvě mletý pepř

  • 2 rajčata

  • 2 lžíce olivového oleje

  • 4 plátky parmské šunky

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Dle přání podávejte s rýží.

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

1 Podobné recepty

#ENJOYIT