Pro ještě čerstvější chuť přidejte některý ze zelených salátů.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!4
Nakrájejte Leerdammer na malé kousky. Nakrájejte brambory na kousky a zelené fazole na půlky. Omyjte a nakrájejte rajčata a nakrájejte vařená vejce na plátky. Omyjte a nakrájejte salát. Omyjte, osušte a nasekejte listy petržele. Dobře promíchejte šťávu z poloviny citronu s olejem a trochou solí tak, abyste získali omáčku. Dejte všechny přísady do vybraných talířů v chronologickém pořadí. Nakonec dochuťte všechny přísady citronovou-olejovou omáčkou a ozdobte nasekanou petrželí.
120g sýra Leerdammer Original
200g brambor
200g zelených fazolek
4 rajčata
120g tuňáka z konzervy
4 ančovičkové filety
2 vejce
80 ml olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 špetka soli a pepře
Odeslat e-mailem nákupní seznam
Pro ještě čerstvější chuť přidejte některý ze zelených salátů.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!