Zpět na Recepty

Bohaté navenek, chutné uvnitř.

Zlaté rizoto
  • Ohodnotit recept

  • 45 Minut

  • Náročné

  • bloky a výkroje

  • Přidat k Oblíbeným

Zlaté rizoto

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Večeře

Instrukce:

Vývar přiveďte k varu. Pokrájejte na plátky cibuli a osmažte ji při nízké teplotě na másle. Orestujte rýži v na pár minut ve zpěněné cibuli a pak přidejte lžíci vývaru. Nechte vsáknout a pokaždé, když se vsákne přidejte další lžíci vývaru. v polovině vaření přidejte snítky šafránu. Když je rýže hotová, sundejte ji z plotny a přidejte zbytek másla a strouhaného Leerdammeru. Zamíchejte a nechte pár minut odpočívat než začnete podávat.

Ingredience

  • 150g Leerdammer Original

  • 320g Caranaroli rýže

  • 1l masového vývaru

  • 60g másla

  • 1 cibule

  • 3 snítky šafránu

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Aby bylo ještě krémovější, přidejte Leerdammer Delacrème.

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

3 Podobné recepty

#ENJOYIT