Aby bylo ještě krémovější, přidejte Leerdammer Delacrème.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!4
Vývar přiveďte k varu. Pokrájejte na plátky cibuli a osmažte ji při nízké teplotě na másle. Orestujte rýži v na pár minut ve zpěněné cibuli a pak přidejte lžíci vývaru. Nechte vsáknout a pokaždé, když se vsákne přidejte další lžíci vývaru. v polovině vaření přidejte snítky šafránu. Když je rýže hotová, sundejte ji z plotny a přidejte zbytek másla a strouhaného Leerdammeru. Zamíchejte a nechte pár minut odpočívat než začnete podávat.
150g Leerdammer Original
320g Caranaroli rýže
1l masového vývaru
60g másla
1 cibule
3 snítky šafránu
Odeslat e-mailem nákupní seznam
Aby bylo ještě krémovější, přidejte Leerdammer Delacrème.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!