V sezóně použijte čerstvé aromatické bylinky.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!4
Omyjte a nakrájejte cibuli, cuketu a papriku. Na pánvi rozehřejte trošku oleje a na mírném ohni osmažte cibuli. Po 5 minutách přidejte cuketu a papriku. Poduste asi 5 minut, dokud všechna zelenina není hotová. Přidejte k zelenině bulgur a zalijte zeleninovým vývarem. Vařte po dobu 5 minut. Pak zakryjte pánev poklicí a nechte bulgur absorbovat všechen vývar. Po 10 minutách promíchejte vidličkou, přidejte na kostičky nakrájená rajčata a sýr Leerdammer. Nakonec okořeňte a podávejte.
150g Leerdammer Original
300 ml zeleninového vývaru
1 paprika
1 cuketa
1 cibule
2 rajčata
1 lžíce míchaných bylinek
120g bulguru
Odeslat e-mailem nákupní seznam
V sezóně použijte čerstvé aromatické bylinky.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!