4
Povařte hrášek ve vroucí osolené vodě po dobu několika minut, slijte a prudce zchlaďte. Vařte divokou rýži v dostatku osolené vody po dobu asi 25 minut (dokud nezměkne). Rýži slijte, zchlaďte a dochuťte trochou olivového oleje. Šunku a sýr Leerdammer nakrájejte na kostičky. Prošlehejte vejce, přidejte koření, sůl, pepř a sekané bylinky. Ve velké pánvi rozehřejte dvě polévkové lžíce oleje a nalijte vejce. Omeletu pečte z každé strany asi 2 minuty. Nechte zchladnout a nakrájejte ji na malé kousky. Rýži smíchejte se sýrem Leerdammer, hráškem, šunkou, omeletou, solí, pepřem a olejem.
120g Leerdammer Original
250g divoké rýže
120g malého hrášku
60g šunky na kostičky
2 vejce
2 lžíce olivového oleje
10g směsi aromatických bylinek
1 špetka soli a pepře
Odeslat e-mailem nákupní seznam