Pro ještě intenzivnější chuť použijte Leerdammer Toast & Burger
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!Švýcarský talíř pod dohledem Leerdammeru
4
Brambory ve slupce omyjte a uvařte tak, aby byly "al dente". Jakmile vychladnou, oloupejte je a nastrouhejte. Ochuťte je solí, pepřem a muškátovým oříškem. V pánvi rozehřejte trochu oleje nebo másla a dejte do ní slabou vrstvu brambor. Obracečkou vrstvu zarovnejte a vytvarujte ji do podobného tvaru jako omeletu. Osmahněte po obou stranách, dokud nejsou křupavé. Dejte rosti, které získáte, na vymazaný plech na pečení. Na ně položte plátky parmské šunky a navrch sýr Leerdammer Original. Dejte na pár minut zapéct do trouby na 200°C. Dobrou chuť!
800g brambor
100g Leerdammer Original
100g plátků parmské šunky
rostlinný olej
muškátový oříšek
sůl a pepř
Odeslat e-mailem nákupní seznam
Pro ještě intenzivnější chuť použijte Leerdammer Toast & Burger
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!