Zpět na Recepty

Francouzská klasika!

Nicoise salát
  • Ohodnotit recept

  • 30 Minut

  • Lehké

  • bloky a výkroje

  • Přidat k Oblíbeným

Nicoise salát

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Oběd, Večeře, Saláty

Instrukce:

Nakrájejte Leerdammer na malé kousky. Nakrájejte brambory na kousky a zelené fazole na půlky. Omyjte a nakrájejte rajčata a nakrájejte vařená vejce na plátky. Omyjte a nakrájejte salát. Omyjte, osušte a nasekejte listy petržele. Dobře promíchejte šťávu z poloviny citronu s olejem a trochou solí tak, abyste získali omáčku. Dejte všechny přísady do vybraných talířů v chronologickém pořadí. Nakonec dochuťte všechny přísady citronovou-olejovou omáčkou a ozdobte nasekanou petrželí.

Ingredience

  • 120g sýra Leerdammer Original

  • 200g brambor

  • 200g zelených fazolek

  • 4 rajčata

  • 120g tuňáka z konzervy

  • 4 ančovičkové filety

  • 2 vejce

  • 80 ml olivového oleje

  • 1 lžíce citronové šťávy

  • 1 špetka soli a pepře

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Pro ještě čerstvější chuť přidejte některý ze zelených salátů.

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

3 Podobné recepty

#ENJOYIT