Avokádo, sýr a hovězí maso. V této kombinaci neporazitelně lahodné!
4
1. Gril předehřejeme. 2. Smícháme hovězí maso, cibuli, směs bylinek a barbecue omáčku a ochutíme pepřem a solí. 3. Z masové směsi vytvoříme masové burgery, které ogrilujeme (stačí je otočit jen jednou). Na burger položíme plátek sýra Leerdammer® Toast & Burger a necháme ho roztavit. 4. Avokádo oloupeme, vypeckujeme a vidličkou rozdělíme na menší kousky. Potom ho rozmícháme se zakysanou smetanou do hladkého krému. Okořeníme solí a pepřem. 5. Burger žemle podle chuti trosku opečeme. Obložíme je salátovými listy a plátky rajčete. Na ně položíme zapečené maso se sýrem. Servírujeme s trochou avokádového krému.
400 g hovězího mletého masa
1 jemně nakrájená malá cibule
2 lžíce sušených bylinek
2 lžíce barbecue omáčky
Sůl a čerstvě namletý pepř
4 plátky sýra Leerdammer® Toast & Burger
1 velké zralé avokádo
100 g zakysané smetany
4 burger žemle
Salát a plátky rajčat na ozdobu
Odeslat e-mailem nákupní seznam