Neuvěříte, kolik chuti lze nacpat do lilku.
4
Omyjte a na polovinu rozkrojte dva velké lilky. Trochu je posolte, pokapejte olejem a dejte do trouby na 30 minut při 160°C. Jakmile budou hotové, nechte je vychladit a vydlabejte dužinu. Podrťte dužinu z lilku a přidejte rajčatovou dužinu, jeden stroužek česneku, petržel a trochu soli a pepře. Přimíchejte kostičky sýra Leerdammer k dužině; vmíchejte cizrnu. Směsí naplňte lilky. Nechte v troubě zapéct při 200°C 10 minut. Podávejte vlažné.
2 lilky
100g sýra Leerdammer Original nakrájeného na kostičky
1 stroužek česneku
100g nasekané rajčatové dužiny
100g předvařené cizrny
1 špetka posekané petržele
2 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
Odeslat e-mailem nákupní seznam