4
Umyjte krůtí řízky, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Smíchejte olej se solí, pepřem a chilli, přidejte tymián a rozmarýn . Marinujte krůtí řízky po dobu asi 30 minut. Mezitím oloupejte okurku, rozkrojte podélně, odstraňte semínka a nakrájejte ji na plátky. Omyjte rajčata, odstraňte stonky . Nakrájejte dužinu rajčat a Leerdammer Caractère na kostky. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji také na kostky. Pokrájejte řeřichu. Zahřejte podle přání pita chleby. Odstraňte tymián a rozmarýn z marinády. Opečte krůtí plátky na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova. Naplňte pita chleby okurkami, rajčaty, Leerdammer Caractère , cibulí, řeřichou a krůtími plátky. Na dip smíchejte jogurt a crème fraîche. Oloupejte stroužek česneku, nasekejte na drobno a přidejte jej. Dochuťte dresink solí a pepřem. Nalijte dip na naplněné pita chleby a rychle podávejte.
200g Leerdammer Caractère
500g krůtí řízky
2 lžíce rostlinného oleje
sůl, čerstvě mletý pepř Chilli koření
1 větývka tymiánu a rozmarýnu
1 malá okurka
2 rajčata
1 červená paprika
1 balení řeřichy
4 pita chleby
Na česneku-jogurtový dresink:
200g jogurtu
50g crème fraîche
1 stroužek česneku
sůl, čerstvě mletý pepř
Odeslat e-mailem nákupní seznam