Místo kuřecích prsou můžete použít minutkové kuřecí řízky.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!4
Umyjte kuřecí řízky , osušte a nakrájejte na tenké plátky. Ochuťte solí, pepřem a paprikou a opečte na rozpáleném oleji po obou stranách po dobu 5 až 7 minut. Omyjte a očistěte rukolu, osušte sušená rajčata a nakrájejte je na plátky. Zahřejte housky na hamburgery v troubě podle přání a obě půlky potřete fíkovou hořčicí. Rozložte rukolu a sušená rajčata na spodní polovinu . Přidejte kuřecí řízky a navrch dejte Leerdammer Caractère. Teď už jen stačí přikrýt horní polovinou a podávat!
150g Leerdammer Caractère
400g plátků z kuřecích prsou
sůl, čerstvě mletý pepř
paprika
2 lžíce rostlinného oleje
50g rukoly
60g sušených rajčat v oleji
4 housky na hamburgery
4 lžíce fíkové hořčice
Odeslat e-mailem nákupní seznam
Místo kuřecích prsou můžete použít minutkové kuřecí řízky.
Vyzkoušejte Tip na zpestření!!