Zpět na Recepty

Tento toast si jeho tvůrci připravovali ještě předtím, než začal frčet. Samozřejmě je vege, bio a organický, vyvinut tak, aby drobečky nezůstávaly na plnovousu žádného hipstera.

Hipster toast
  • Ohodnotit recept

  • 30 Minut

  • Střední

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Hipster toast

Porce:

1

Vychutnejte si jako:

Oběd, Večeře

Instrukce:

Na přípravu cizrnového karbanátku si namočíme 24 h předem cizrnu, kterou poté smícháme s červenou cibulí, stroužkem česneku, hladkou moukou, posekanou petrželí, osolíme a opepříme. Tuto směs pomele a vytvoříme karbanátky. Koriandrové pesto uděláme z posekaného koriandru, který smícháme s 2 PL olivového oleje, stroužkem česneku, solí a pepřem dle chuti. Tomatovou salsu připravíme z rajčat nakrájených na malé kousky smíchanými s červenou cibulí, olivovým olejem, pepřem a solí. Opečený toast potřeme koriandrovým pestem a zapečeme se sýrem Leerdammer Toast & Burger. Cizrnový karbanátek opečeme na pánvi, stejně tak kadeřavou kapustu s žampionem Portobello, ochutíme solí a pepřem. Na spodní část toastu klademe opečenou kapustu, na ni opečený karbanátek s Portobellem, posypeme tomatovou salsou a přiklopíme druhým toastem.

Ingredience

  • 2 plátky Leerdammer Toast & Burger

  • 2 plátky Penam Super sandwich celozrnný toast

  • Hrst cizrny

  • 2 červené cibule

  • 3 stroužky česneku

  • 1 lžíce hladké mouky

  • Hladkolistá petržel

  • Hrst čerstvého koriandru

  • Kadeřavá kapusta

  • Žampion Portobello

  • 2 rajčata

  • Olivový olej

  • Sůl, pepř

#ENJOYIT