Tento toast si jeho tvůrci připravovali ještě předtím, než začal frčet. Samozřejmě je vege, bio a organický, vyvinut tak, aby drobečky nezůstávaly na plnovousu žádného hipstera.
1
Na přípravu cizrnového karbanátku si namočíme 24 h předem cizrnu, kterou poté smícháme s červenou cibulí, stroužkem česneku, hladkou moukou, posekanou petrželí, osolíme a opepříme. Tuto směs pomele a vytvoříme karbanátky. Koriandrové pesto uděláme z posekaného koriandru, který smícháme s 2 PL olivového oleje, stroužkem česneku, solí a pepřem dle chuti. Tomatovou salsu připravíme z rajčat nakrájených na malé kousky smíchanými s červenou cibulí, olivovým olejem, pepřem a solí. Opečený toast potřeme koriandrovým pestem a zapečeme se sýrem Leerdammer Toast & Burger. Cizrnový karbanátek opečeme na pánvi, stejně tak kadeřavou kapustu s žampionem Portobello, ochutíme solí a pepřem. Na spodní část toastu klademe opečenou kapustu, na ni opečený karbanátek s Portobellem, posypeme tomatovou salsou a přiklopíme druhým toastem.
2 plátky Leerdammer Toast & Burger
2 plátky Penam Super sandwich celozrnný toast
Hrst cizrny
2 červené cibule
3 stroužky česneku
1 lžíce hladké mouky
Hladkolistá petržel
Hrst čerstvého koriandru
Kadeřavá kapusta
Žampion Portobello
2 rajčata
Olivový olej
Sůl, pepř
Odeslat e-mailem nákupní seznam