3 luxusní toastíky plné vysoké kuchařiny, šité na míru náročným strávníkům. Aktuální kolekce pro sezónu 2015. Vhodné i pro topmodelky s přísnou životosprávou.
1
Z toastu si vykrojíme tvořítkem kolečko, to opečeme v troubě či topinkovači z obou stran, překrojíme podélně vpůli, čímž vzniknou dvě kolečka. Mezi ně vložíme plátek sýru Leerdammer Toast & Burger, přiklopíme k sobě a zapečeme v kontaktním grilu. Takto si vytvoříme 2 páry a 1 samostatné toastové kolečko. 1. toast: První pár naplníme tataráčkem z hovězího masa, lanýžového oleje, pažitky, dochutíme solí a pepřem. 2. toast: Druhý pár naplníme tataráčkem z červené řepy, který si připravíme z předem do měkka upečené vychladlé a oloupané řepy. Řepu a kvašené okurky nakrájíme na malé kostičky a smícháme s šalotkou a dochutíme domácím kečupem a majonézou. 3. toast: Pokrájené tygří krevety, česnek, kukuřičný škrob, bourbon, rýžový ocet, pórek a koriandr ochutíme solí a pepřem, osmažíme v rozpáleném oleji cca minutu a dochutíme dle chuti pastou kimchi a trochou sezamového oleje. Směs poté poklademe na třetí toast.
1. toast s tataráčkem
1 plátek Leerdammer Toast & Burger
1 plátek Penam Super sandwich toast
50 g stařeného hovězího zadního masa
Lžička lanýžového oleje
Pažitka
Sůl, pepř
2. toast s tataráčkem z červené řepy
1 plátek Leerdammer Toast & Burger
1 plátek Penam Super sandwich toast
1 červená řepa
Šalotka
20g kvašených okurek
Pažitka
Domácí majonéza
Domácí kečup
Hořčice
Sůl, pepř
3. toast s krevetami
1 plátek Leerdammer Toast & Burger
1 plátek Penam Super sandwich toast
4 ks tygřích krevet
Zázvor
Stroužek česneku
Vejce
Čajová lžička kukuřičného škrobu
Čajová lžička bourbonu
Čajová lžička rýžového octu
15 g pórku
Hrst koriandru
Sůl, pepř
Kimchi pasta
Sezamový olej
Odeslat e-mailem nákupní seznam