Zpět na Recepty

Vepřová panenka, plněná plátky Leerdammeru a restovanou šunkou.

Cordon bleu
  • Ohodnotit recept

  • 20 Minut

  • Střední

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Cordon bleu

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Oběd, Večeře

Instrukce:

Naklepejte maso na tenké plátky. Na polovinu plátků masa položte plátek sýra Leerdammer Original, šunku a další plátek sýra. Přiklopte druhou polovinou plátků masa a kolem dokola přitiskněte. Maso obalte ve vajičkové směsi (vejce vyšlehané s mlékem) a pak ve strouhance. Pěkně zatlačte kolem krajů, ať se náplň při smažení nedostane ven. Osmažte maso pěkně dokřupava v rozehřátém oleji na pánvi, tak aby bylo pěkně propečené. Osušte maso papírovou utěrkou. Podávejte se salátem nebo sezónní zeleninou.

Ingredience

  • 8 plátků Leerdammer Original

  • 8 plátků vepřové panenky

  • 4 plátky šunky

  • 1 vejce

  • 2 lžíce mléka

  • strouhanka

  • rostlinný olej

  • sůl

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Okořeňte to ještě víc přidáním Leerdammer Toast & Burger do náplně

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

3 Podobné recepty

#ENJOYIT