4
Rajčatová salsa – 4 velká rajčata zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kostky. Přidáme najemno nasekanou půlku červené cibule, rozetřený stroužek česneku, nasekanou petrželku a šalotku. Přidáme olivový olej, špetku cukru, mořskou sůl, pepř, limetkovou šťávu a vše promícháme. Salsu naneseme lžící na krajíc nasucho opečeného chleba a pokladame plátky Leerdammer Finesse Original.
4 velká rajčata
1 velký stroužek česneku
1⁄2 červené cibule
2 lžíce olivového oleje
3 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
1 šalotka
špetka cukru
pepř
mořská sůl
limetková šťáva
8 menších krajíců tmavého chleba
1 balení Leerdammer Finesse Original
Odeslat e-mailem nákupní seznam