Zpět na Recepty

Chléb s rajčatovou salsou
  • Ohodnotit recept

  • 30 Minut

  • Střední

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Chléb s rajčatovou salsou

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Snídaně / večeře / něco malého k zakousnutí

Instrukce:

Rajčatová salsa – 4 velká rajčata zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kostky. Přidáme najemno nasekanou půlku červené cibule, rozetřený stroužek česneku, nasekanou petrželku a šalotku. Přidáme olivový olej, špetku cukru, mořskou sůl, pepř, limetkovou šťávu a vše promícháme. Salsu naneseme lžící na krajíc nasucho opečeného chleba a pokladame plátky Leerdammer Finesse Original.

Ingredience

  • 4 velká rajčata

  • 1 velký stroužek česneku

  • 1⁄2 červené cibule

  • 2 lžíce olivového oleje

  • 3 lžíce nasekané hladkolisté petrželky

  • 1 šalotka

  • špetka cukru

  • pepř

  • mořská sůl

  • limetková šťáva

  • 8 menších krajíců tmavého chleba

  • 1 balení Leerdammer Finesse Original

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

#ENJOYIT