4
Hráškové pesto – 250 g čerstvého nebo (povoleného) mraženého hrášku rozmixujeme spolu s 1⁄2 hrsti lístků bazalky a 1⁄2 hrsti lístků máty. Osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a přidáme olivový olej tak, aby bylo pesto stále husté, ale dalo se dobře nanést na chléb. Pesto naneseme v silné vrstvě na krajíc nasucho opečeného chleba, přidáme 2 plátky sýru Leerdammer Finesse Original a ozdobíme tenkými plátky ředkviček.
250 g čerstvého/mraženého hrášku
1⁄2 hrsti lístků bazalky
1⁄2 hrsti lístků máty
pepř, sůl, citronová šťáva
1–2 lžíce olivového oleje
4 velké krajíce světlého chleba
1 balení Leerdammer Finesse Original
1 svazek ředkviček
Odeslat e-mailem nákupní seznam