Zpět na Recepty

Chléb s hráškovým pestem
  • Ohodnotit recept

  • 30 Minut

  • Střední

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Chléb s hráškovým pestem

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Snídaně / večeře / něco malého k zakousnutí

Instrukce:

Hráškové pesto – 250 g čerstvého nebo (povoleného) mraženého hrášku rozmixujeme spolu s 1⁄2 hrsti lístků bazalky a 1⁄2 hrsti lístků máty. Osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a přidáme olivový olej tak, aby bylo pesto stále husté, ale dalo se dobře nanést na chléb. Pesto naneseme v silné vrstvě na krajíc nasucho opečeného chleba, přidáme 2 plátky sýru Leerdammer Finesse Original a ozdobíme tenkými plátky ředkviček.

Ingredience

  • 250 g čerstvého/mraženého hrášku

  • 1⁄2 hrsti lístků bazalky

  • 1⁄2 hrsti lístků máty

  • pepř, sůl, citronová šťáva

  • 1–2 lžíce olivového oleje

  • 4 velké krajíce světlého chleba

  • 1 balení Leerdammer Finesse Original

  • 1 svazek ředkviček

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

#ENJOYIT